Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Μην αγοράζετε DECT 6.0, καθώς η χρήση τους στην Ελλάδα είναι παράνομη, προειδοποιεί η ΕΕΤΤ

Τα ασύρματα τηλέφωνα που λειτουργούν στα 1,9GHz προκαλούν παρεμβολές στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας UMTS, η χρήση τους είναι παράνομη και η λειτουργία τους πρέπει να διακοπεί, ανακοίνωση η αρμόδια Αρχή για τις επικοινωνίες στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες έχει δεχτεί καταγγελίες για παρεμβολές στο φάσμα UMTS των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας από ασύρματα τηλέφωνα τεχνολογίας DECT 6.0. Όπως εξηγείται στην ανακοίνωση, η τεχνολογία DECT 6.0 χρησιμοποιείται στην Αμερική στο φάσμα των 1,9GHz. Στην Ελλάδα όμως, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, το φάσμα αυτό χρησιμοποιείται για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Η χρήση ασύρματων τηλεφώνων DECT στην Ευρώπη είναι νόμιμη αποκλειστικά στα 1,8GHz (1880-1900MHz).

H Επιτροπή συστήνει στους καταναλωτές να μην θέτουν σε λειτουργία DECT 6.0, να μην προμηθεύονται τέτοιες συσκευές από το εμπόριο ή το Διαδίκτυο (συνήθως συμβαίνει μέσω μεγάλων διαδικτυακών καταστημάτων όπως το Amazon, ή το σάιτ δημοπρασιών eBay) ή από το εξωτερικό. Ακόμα και τότε, θα πρέπει να διακόψουν τη χρήση τους, καθώς η χρήση τους είναι παράνομη και επιφέρει τις νόμιμες κυρώσεις.

Η Επιτροπή δηλώνει ότι διενεργεί εντατικούς ελέγχους ώστε να εντοπίσει την παράνομη χρήση και έχει ενημερώσει με επιστολές μεγάλα εμπορικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα σχετικά με τις νόμιμες συχνότητες λειτουργίας των ασύρματων τηλεφώνων DECT στην Ελλάδα και στην 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

H VIS ABEE- ACI Hellas.


H VIS ABEE προχώρησε σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους
διανομείς αναλωσίμων στην Ευρώπη, την ACI Hellas. Το νέο σχήμα που
δημιουργείται, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν από τους πιο μεγάλους διανομείς
προϊόντων TELECOM,KIDZZZ,HEALTH,της TOPCOM στην ελληνική αγορά ΚΑΙ WEATHER
STATION της NATIONAL GEOGRAPHIC στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ αγορά.
Διευθύνων Σύμβουλος της ACI HELLAS ο κύριος Γυλλιάδης Κωνσταντίνος

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Saturn: Βράβευση για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα

Saturn: Βράβευση για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα
Saturn: Βράβευση για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα
Το Α' Βραβείο Καλύτερου Καταστήματος στην Ελλάδα απέσπασε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn για το κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας (Λεωφόρος Συγγρού 340), από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ).
Η απονομή των συγκεκριμένων βραβείων, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά, έχει ως στόχο την ανάδειξη των καταστημάτων λιανικού εμπορίου με την καλύτερη οργάνωση και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Εκ μέρους της αλυσίδας Saturn, το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του καταστήματος, κ. Στέφανος Διαλετής.

Το υψηλών προδιαγραφών κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα αποτελεί πρότυπο εμπορικού χώρου, διαθέτοντας συνολική έκταση 9.200 τ.μ, σύγχρονη αισθητική και εσωτερική διαρρύθμιση που διευκολύνει την αναζήτηση προϊόντων, καθιστώντας την επίσκεψη στο κατάστημα μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.
Στο συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο είναι το μεγαλύτερο του είδους του στη χώρα, ο πλέον απαιτητικός επισκέπτης θα βρει τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του, έχοντας στη διάθεσή του μια μοναδική ποικιλία επώνυμων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο κατάστημα της Saturn είναι το πρώτο που η αλυσίδα άνοιξε στην Ελλάδα, το Σεπτέμβριο του 2008. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί συνολικά πέντε καταστήματα, τρία εκ των οποίων στην Αττική και δύο στη Θεσσαλονίκη.


Η Media-Saturn

Με καθαρά έσοδα ύψους 19,7 δισεκατομμυρίων ευρώ και προσωπικό που το 2009 υπερέβαινε τα 60.000 άτομα, η Media Markt και η Saturn  (www.media-saturn.com) είναι τα κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη.
Η επιτυχία αυτών των δύο εταιρειών λιανικής, οι οποίες ανήκουν στον όμιλο Media-Saturn-Holding GmbH, βασίζεται στη μοναδική επιλογή επώνυμων προϊόντων χαμηλού κόστους, στο ικανό προσωπικό, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τη χαρακτηριστική διαφημιστική παρουσία και την αποκεντρωμένη οργανωτική δομή.
Ο κάθε γενικός διευθυντής είναι μέτοχος στο δικό του κατάστημα, και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα που προσφέρονται, καθώς και για την τιμολόγηση, το προσωπικό και την προώθηση.

Οι εταιρείες Media Markt και Saturn έχουν ανεξάρτητη διαχείριση η μια από την άλλη και είναι ανταγωνιστικές εταιρείες λιανικής. Ο όμιλος εταιρειών Media-Saturn, με κύρια μέτοχο τη METRO AG, διαθέτει επί του παρόντος περισσότερα από 800 καταστήματα σε 16 ευρωπαϊκές χώρες

ΚΕΡΔΟΣ


Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Προεπισκόπηση των νέων μοντέλων Topcom Ulta Range


Topcom νέα σειρά της σειράς Ultra RANGE

απευθύνεται σε χρήστες που απαιτούν μεγάλο εύρος και σκληρές συνθήκες.

Α
Ultra Range

 Η σειρά Ulta Range - πληροφορίες 
Ultra SR1250BΈνα μοντέλο το οποίο χρησιμεύει ως σταθμός βάσης για τη δημιουργία ενός δικτύου. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με φωτιζόμενη οθόνη LCD. Το ακουστικό είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε ένα δίκτυο. Αναμονή για 200 διαφορετικά επαφές και το τηλέφωνο έχει μια διάρκεια ζωής της μπαταρίας 168 ώρες σε κατάσταση αναμονής, με χρόνο ομιλίας των 10 ωρών. Η βάση έχει έναν αυτόματο τηλεφωνητή. 
Ultra SR1200CExtra ακουστικό με τον επιτραπέζιο φορτιστή και ενσωματωμένο repeater. Αυτό μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στον τοίχο. 
Topcom-sr1250-Ultra R112Αυτή είναι μια ξεχωριστή συσκευή αναμεταδότη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επεκτείνουν το φάσμα του δικτύου Ultra Range με μέγιστη διάρκεια έξι αναμεταδότες. Στήριγμα τοίχου συμπεριλαμβάνεται.
Ultra-S1200CExtra ακουστικό με έναν επιτραπέζιο φορτιστή (χωρίς ενσωματωμένο repeater)
Ultra Εξωτερική S2010CΗ μονάδα είναι σχεδιασμένη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Το ακουστικό είναι το νερό και ανθεκτικό στη σκόνη. Το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο και να μπορεί να βυθιστεί σε ένα μέτρο βάθος για 30 λεπτά. Το τηλέφωνο θα επιπλέουν στο νερό. 

Ultra Εξωτερική S2010C Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD, τηλεφωνικό κατάλογο 200 επαφών και κλιπ ζώνης. Διάρκεια ζωής μπαταρίας 168 ώρες αναμονής ή 10 ώρες για να καλέσετε.

Topcom Ultra Range SR 1200C



TOPCOM ULTRA SR 1200C: αναμεταδότης ολοκληρωμένη να καταλήξουμε σε μια ροή έως και 2,4 χιλιόμετρα!
Μπορείτε να συνδέσετε έως και 5 συσκευές χειρός, με βάση Συμπληρωματικό Topcom SR-1250B!

Με τη σειρά σειρά Ultra Topcom ενισχυθεί το πεδίο εφαρμογής του μηχανήματός σας εγκατάστασης έως και 2400 μέτρα!
Topcom Ultra Mobile Σειρά έχουν μια κεραία που μεγιστοποιεί τη λήψη του σήματος, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία που προκαλείται από την αναπήδηση των κυμάτων. Επιπλέον, αυτές οι κεραίες, υψηλής ισχύος, την αύξηση της ροής και την εξάλειψη των περιοχών της απώλειας σήματος. Αύξηση της τάξης έως και 2,4 χιλιόμετρα από τα τηλέφωνά σας, μέσω ενός συνδυασμού DECT επαναλήπτες ή πρόσθετων δέκτες που ενσωματώνουν επαναλήπτη στη βάση ULTRA ΕΥΡΟΣ

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 6 αναμεταδότες Topcom R112 και 5 επιπλέον ακουστικά που βασίζονται στο SR-1250B.
ULTRA RANGE Η σειρά είναι ιδανική για επιχειρήσεις που πρέπει να καλύπτουν μεγάλες εκτάσεις του εργατικού δυναμικού, τα εργοστάσια, τα σούπερ μάρκετ, αθλητικά κέντρα, μουσεία, κλπ. ...........

Το πρόσθετο ακουστικό SR1200C Topcom Ultra σειρά είναι συμβατό μόνο με:
- Topcom SR 1250B: ασύρματο τηλέφωνο με βάση ευρύ και τηλεφωνητή 15 λεπτά

Τα σημαντικότερα σημεία της Topcom SR1200 Γ:

Ολοκληρωμένη Relay
Τηλεφωνικός κατάλογος 200 ονόματα και αριθμούς
Caller ID
Handsfree
Συμβατό με επιπλέον δέκτες και αναμετάδοσης στο ίδιο εύρος Topcom
Μέχρι και 6 αναμεταδότες και 5 επιπλέον ακουστικά
4-line με οπίσθιο φωτισμό της οθόνης
Πολυφωνικά ringtones 7
Πλήκτρο σίγασης
LEDS
Μνήμη των τελευταίων 30 κλήσεων
Ρύθμιση του δέκτη και ηχείο
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 10η του χρόνου ομιλίας, 168h αναμονής
Λειτουργία για την εξοικονόμηση ενέργειας


Διαθέσιμες λειτουργίες με πολλαπλούς παραλήπτες:

Μεταφορά κλήσεων μεταξύ τηλεφώνων
Intercom λειτουργία των συσκευών
3-way συνέδριο
Αντιγραφή τηλεφωνικού καταλόγου μεταξύ των συσκευών

Topcom Ultra Range R112 repeater



Topcom Ultra Mobile Σειρά έχουν μια κεραία που μεγιστοποιεί τη λήψη του σήματος, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία που προκαλείται από την αναπήδηση των κυμάτων. Επιπλέον, αυτές οι κεραίες, υψηλής ισχύος, την αύξηση της ροής και την εξάλειψη των περιοχών της απώλειας σήματος. Αύξηση της τάξης έως και 2,4 χιλιόμετρα από τα τηλέφωνά σας, μέσω ενός συνδυασμού DECT επαναλήπτες ή πρόσθετων δέκτες που ενσωματώνουν επαναλήπτη ULTRA RANGE στη βάση.
Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 6 αναμεταδότες Topcom R112 και 5 επιπλέον ακουστικά που βασίζονται στο SR-1250B
ULTRA RANGE Η σειρά είναι ιδανική για επιχειρήσεις που πρέπει να καλύπτουν μεγάλες εκτάσεις του εργατικού δυναμικού, τα εργοστάσια, τα σούπερ μάρκετ, αθλητικά κέντρα, μουσεία, κλπ. .........

Το R112 repeater είναι μια πραγματική πηγή εκπομπής τοποθετημένο μακριά από τη βάση, το τηλέφωνό σας για να καλύψει μια τέτοια περιοχή των 300 m.
Εντός της περιοχής κάλυψης του επαναλήπτη σας, μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε εσωτερικές και εξωτερικές κλήσεις από κινείται ελεύθερα. Έτσι μπορείτε να massimisare στον τομέα της χρήσης των ασύρματων τηλεφώνων σας Topcom την εγκατάσταση μέχρι και 6 αναμεταδότες

Δυνατά σημεία:

Συγχρονισμός δέκτες Uina στην περιοχή, βήμα "παραδώσει"στην περιοχή κάλυψης μεταξύ της βάσης και τον επαναλήπτη.
Μόνο συμβατή με τη βάση Topcom Ultra SR-1250B
Έως 6 σταθμοί βάσης
Κάθε βάση Topcom SR-1250B υποστηρίζει έως και 5 συσκευές χειρός και 6 αναμεταδότες
Εσωτερική χρήση μόνο
Κατάσταση LED
Ανάρτησης σε τοίχο

Topcom Ultra Σειρά Range Outdoor S2010 C


Topcom Ultra Σειρά Range (μεγάλη ποικιλία), προσφέρει την τέλεια λύση για να αυξήσει το εύρος και την κάλυψη των ασύρματο DECT υπαίθρια τηλέφωνά σας μέσα μέχρι και 2,4 χιλιόμετρα.

Η αυξάνει τη ροή μέσω ενός συνδυασμού των πρόσθετων αναμεταδοτών ή τα ασύρματα τηλέφωνα που ενσωματώνουν επαναλήπτη Ultra Range στη βάση μόνη της.
Είναι ένα επεκτάσιμο σύστημα για μέχρι και 6 αναμεταδότες και πέντε επιπλέον τηλέφωνα. Αυτό επιτρέπει διαφορετικές ρυθμίσεις για εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές.
Η σειρά Ultra της τηλέφωνα διαθέτουν ένα πρωτόκολλο φάσμα και είναι συμβατή μόνο με το άλλο.

Πώς λειτουργεί;
Το Ultra Cordless Range έχουν Topcom ποικιλότητα κεραία για τη βελτιστοποίηση της λήψης σήματος. AInoltre αυτό το είδος των κεραιών αυξάνει τη ροή και την εξάλειψη περιοχές της απώλειας σήματος.

Topcom έχει αναπτύξει έναν τόσο καινοτόμο τεχνολογία σε μεγάλες αποστάσεις που θα σας επιτρέψουν να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ελευθερία δράσης, σε οποιαδήποτε θέση χωρίς να χάσει τη σύνδεσή σας ενώ μιλάτε. Αυτά τα τηλέφωνα είναι ιδανικό για μεγάλες επιχειρήσεις, αποθήκες και εμπορικά κέντρα, αθλητικά κέντρα, κλπ. ......

Δέκτες και αναμεταδότες συμβατές:
Η σειρά Ultra της τηλέφωνα διαθέτουν ένα πρωτόκολλο φάσμα και είναι συμβατή μόνο με το άλλο. Τα μοντέλα είναι συμβατά:
Topcom SR1250B: βασική τηλέφωνο: πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλους τερματικούς σταθμούς και αναμεταδότες.
Topcom SR1200C: επιπλέον δέκτη με ενσωματωμένο αναμεταδότη.
Topcom S1200: κλασικό πρόσθετο δέκτη
Topcom 2010C SR: IPX7 επιπλέον δέκτη, ανθεκτικό
Topcom R112 Repeater: αναμεταδότης εμβέλειας

Πώς να επεκτείνει την εμβέλεια του τηλεφώνου σας έως και 2,4 χιλιομέτρων;
Με το συνδυασμό των ασύρματων και αναμεταδότες μπορούν να επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής των τηλεφώνων σας μέχρι και 2,4 χιλιόμετρα. και είναι όλα τα νομικά.
Στη βάση / τηλέφωνο SR1250 Β μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 6 αναμεταδότες sipplementari S112 και 4 δέκτες (κανονική) τηλεφωνική γραμμή ή γύρω από τη βάση.
E 'δυνατό να συνδυαστεί η χρήση των επαναληπτών και των τερματικών / ripeittori (SR1200C) Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η τελική διαμόρφωση της βάσης δέχεται ta:
5 επαναλήπτες (ή R112 SR1200C) και 4 δέκτες (SR1200C, S1200C, S2010C)
Προσοχή: οι μετρήσεις αναμεταδότης τηλέφωνο-SR1200C ως αναμεταδότη και ένας δέκτης

Χαρακτηριστικά επιπλέον δέκτη ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ S2010C:

Δέκτης ανθεκτικά IPX7 τυποποιημένο πιστοποιητικό: Αδιάβροχο έως 1m έως και 30 λεπτά.





Συμβατό με τηλέφωνο και baseDect SR1250C OUTDOOR 2010
Αντοχής σύμφωνα με το IPX7
Τεχνολογία DECT: χωρητικότητας μεταξύ 50 και 30 μέτρα
Handsfree
Τηλεφωνικός κατάλογος 200 ονόματα και αριθμούς
Εισερχόμενη κλήση ID (FSK / DTMF) (*)
Αυτονομία: 10 ώρες / 168h
Φόρτισης 15 ώρες Χρόνος
NiMH
Εξοικονόμησης μπαταρίας λειτουργία
Οθόνη 4 γραμμών
Blue backlit οθόνη
Πληκτρολόγιο φως
Υποστηρίζει 14 γλώσσες
7 ringtones
Πολυφωνικοί ήχοι
LED προειδοποίησης (εισερχόμενες κλήσεις, χαθεί, κλπ)
Υποστηρίζει μέχρι 6 επιπλέον ακουστικά (συμπεριλαμβανομένου του δέκτη βάσης)
Τηλεειδοποίηση
Σίγαση
Flash 3 φορές
3-επίπεδο έντασης κουδουνίσματος
Διαθέσιμες λειτουργίες με πολλαπλές τερματικών:

Μεταφορά κλήσεων μεταξύ τηλεφώνων
Intercom λειτουργία
3-way συνέδριο
Αντίγραφο των δεκτών ημερήσιας διάταξης
Κάλεσμα προς όλους τους δέκτες

TOPCOM ULTRA SR 1250B


TOPCOM ULTRA SR 1250B
Συνδέστε μέχρι και 6 αναμεταδότες και 5 επιπλέον δέκτες Topcom!

Με τη σειρά σειρά Ultra Topcom ενισχυθεί το πεδίο εφαρμογής του μηχανήματός σας εγκατάστασης έως και 2400 μέτρα!
Topcom Ultra Mobile Σειρά έχουν μια κεραία που μεγιστοποιεί τη λήψη του σήματος, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία που προκαλείται από την αναπήδηση των κυμάτων. Επιπλέον, αυτές οι κεραίες, υψηλής ισχύος, την αύξηση της ροής και την εξάλειψη των περιοχών της απώλειας σήματος. Αύξηση της τάξης έως και 2,4 χιλιόμετρα από τα τηλέφωνά σας, μέσω ενός συνδυασμού DECT επαναλήπτες ή πρόσθετων δέκτες που ενσωματώνουν επαναλήπτη ULTRA RANGE στη βάση.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 6 αναμεταδότες Topcom R112 και 5 επιπλέον ακουστικά που βασίζονται στο SR-1250B
ULTRA RANGE Η σειρά είναι ιδανική για επιχειρήσεις που πρέπει να καλύπτουν μεγάλες εκτάσεις του εργατικού δυναμικού, τα εργοστάσια, τα σούπερ μάρκετ, αθλητικά κέντρα, μουσεία, κλπ. ...........




Το Ultra Σειρά DECT SR1250B Topcom είναι συμβατό μόνο με πρόσθετες δέκτες και επαναλήπτη Topcom το ίδιο εύρος:
- Topcom SR 1200C : πρόσθετο δέκτη με ενσωματωμένο αναμεταδότη
- Topcom S 1200 : πρόσθετο δέκτη
- Topcom S2010C : πρόσθετο δέκτη ανθεκτικά IPX7
- R112 Topcom : αναμεταδότης εμβέλειας

Δυνατά SR1250B Topcom Τηλέφωνο:

Τηλεφωνικός κατάλογος 200 ονόματα και αριθμούς
Caller ID
Handsfree
Συμβατό με επιπλέον δέκτες και αναμετάδοσης στο ίδιο εύρος Topcom
Μέχρι και 6 αναμεταδότες και 5 επιπλέον ακουστικά
4-line με οπίσθιο φωτισμό της οθόνης
Πολυφωνικά ringtones 7
Πλήκτρο σίγασης
LEDS
Μνήμη των τελευταίων 30 κλήσεων
Ρύθμιση του δέκτη και ηχείο
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 10η του χρόνου ομιλίας, 168h αναμονής
Λειτουργία για την εξοικονόμηση ενέργειας

Καθήκοντα της γραμματείας:

Ψηφιακός αυτόματος τηλεφωνητής 15 λεπτών
Έλεγχος του δέκτη και της βάσης
Μετρητής μηνυμάτων στη βάση
Έως 59 μηνύματα

Διαθέσιμες λειτουργίες με πολλαπλούς παραλήπτες:

Μεταφορά κλήσεων μεταξύ τηλεφώνων
Intercom λειτουργία των συσκευών
3-way συνέδριο
Αντιγραφή τηλεφωνικού καταλόγου μεταξύ των συσκευών