Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Saturn: Βράβευση για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα

Saturn: Βράβευση για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα
Saturn: Βράβευση για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα
Το Α' Βραβείο Καλύτερου Καταστήματος στην Ελλάδα απέσπασε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn για το κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας (Λεωφόρος Συγγρού 340), από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ).
Η απονομή των συγκεκριμένων βραβείων, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά, έχει ως στόχο την ανάδειξη των καταστημάτων λιανικού εμπορίου με την καλύτερη οργάνωση και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Εκ μέρους της αλυσίδας Saturn, το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του καταστήματος, κ. Στέφανος Διαλετής.

Το υψηλών προδιαγραφών κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα αποτελεί πρότυπο εμπορικού χώρου, διαθέτοντας συνολική έκταση 9.200 τ.μ, σύγχρονη αισθητική και εσωτερική διαρρύθμιση που διευκολύνει την αναζήτηση προϊόντων, καθιστώντας την επίσκεψη στο κατάστημα μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.
Στο συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο είναι το μεγαλύτερο του είδους του στη χώρα, ο πλέον απαιτητικός επισκέπτης θα βρει τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του, έχοντας στη διάθεσή του μια μοναδική ποικιλία επώνυμων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο κατάστημα της Saturn είναι το πρώτο που η αλυσίδα άνοιξε στην Ελλάδα, το Σεπτέμβριο του 2008. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί συνολικά πέντε καταστήματα, τρία εκ των οποίων στην Αττική και δύο στη Θεσσαλονίκη.


Η Media-Saturn

Με καθαρά έσοδα ύψους 19,7 δισεκατομμυρίων ευρώ και προσωπικό που το 2009 υπερέβαινε τα 60.000 άτομα, η Media Markt και η Saturn  (www.media-saturn.com) είναι τα κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη.
Η επιτυχία αυτών των δύο εταιρειών λιανικής, οι οποίες ανήκουν στον όμιλο Media-Saturn-Holding GmbH, βασίζεται στη μοναδική επιλογή επώνυμων προϊόντων χαμηλού κόστους, στο ικανό προσωπικό, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τη χαρακτηριστική διαφημιστική παρουσία και την αποκεντρωμένη οργανωτική δομή.
Ο κάθε γενικός διευθυντής είναι μέτοχος στο δικό του κατάστημα, και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα που προσφέρονται, καθώς και για την τιμολόγηση, το προσωπικό και την προώθηση.

Οι εταιρείες Media Markt και Saturn έχουν ανεξάρτητη διαχείριση η μια από την άλλη και είναι ανταγωνιστικές εταιρείες λιανικής. Ο όμιλος εταιρειών Media-Saturn, με κύρια μέτοχο τη METRO AG, διαθέτει επί του παρόντος περισσότερα από 800 καταστήματα σε 16 ευρωπαϊκές χώρες

ΚΕΡΔΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: