Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Προεπισκόπηση των νέων μοντέλων Topcom Ulta Range


Topcom νέα σειρά της σειράς Ultra RANGE

απευθύνεται σε χρήστες που απαιτούν μεγάλο εύρος και σκληρές συνθήκες.

Α
Ultra Range

 Η σειρά Ulta Range - πληροφορίες 
Ultra SR1250BΈνα μοντέλο το οποίο χρησιμεύει ως σταθμός βάσης για τη δημιουργία ενός δικτύου. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με φωτιζόμενη οθόνη LCD. Το ακουστικό είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε ένα δίκτυο. Αναμονή για 200 διαφορετικά επαφές και το τηλέφωνο έχει μια διάρκεια ζωής της μπαταρίας 168 ώρες σε κατάσταση αναμονής, με χρόνο ομιλίας των 10 ωρών. Η βάση έχει έναν αυτόματο τηλεφωνητή. 
Ultra SR1200CExtra ακουστικό με τον επιτραπέζιο φορτιστή και ενσωματωμένο repeater. Αυτό μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στον τοίχο. 
Topcom-sr1250-Ultra R112Αυτή είναι μια ξεχωριστή συσκευή αναμεταδότη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επεκτείνουν το φάσμα του δικτύου Ultra Range με μέγιστη διάρκεια έξι αναμεταδότες. Στήριγμα τοίχου συμπεριλαμβάνεται.
Ultra-S1200CExtra ακουστικό με έναν επιτραπέζιο φορτιστή (χωρίς ενσωματωμένο repeater)
Ultra Εξωτερική S2010CΗ μονάδα είναι σχεδιασμένη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Το ακουστικό είναι το νερό και ανθεκτικό στη σκόνη. Το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο και να μπορεί να βυθιστεί σε ένα μέτρο βάθος για 30 λεπτά. Το τηλέφωνο θα επιπλέουν στο νερό. 

Ultra Εξωτερική S2010C Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD, τηλεφωνικό κατάλογο 200 επαφών και κλιπ ζώνης. Διάρκεια ζωής μπαταρίας 168 ώρες αναμονής ή 10 ώρες για να καλέσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: