Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

MASSAGER Τι είναι το σιάτσου;





  • Σιάτσου είναι η ιαπωνικός όρος για την «πίεση των δακτύλων". Είναι μια ασιατική τεχνική μασάζ που διεγείρει την αυτο-ίασης εξουσίες του σώματος, προκειμένου θεραπεία κάποιας ασθένειας
  • Η τεχνική αυτή αποκαθιστά την ισορροπία των διαφόρων συστημάτων στο σώμα σας, όπως το πεπτικό σύστημα, το κυκλοφορικό σύστημα, το αναπνευστικό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα, εφόσον έχουν καταστεί διαταραχθεί επειδή το σώμα σας αναδιανέμει τους διαθέσιμους πόρους για να χειριστεί το καθημερινό άγχος.
  • Καλείται, επίσης, την υγεία, την υποστήριξη.
Ποια είναι η αρχή;
  • Ένα μασάζ Σιάτσου στηρίζεται στην εφαρμογή πίεσης με το σώμα, το οποίο προκαλεί διέγερση των διαφόρων ενεργειακών ροών (μεσημβρινοί) μέσα στο σώμα.
  • Ως αποτέλεσμα, οι εσωτερικές διαταραχές διορθωθούν και υποστηρίζονται συγκεκριμένα σωματικά συμπτώματα.

Πότε και γιατί;

  • Άγχος
  • Πλάτη, ώμο και το λαιμό καταγγελίες
  • Κοινή καταγγελίες
  • Αναπνευστικές καταγγελίες

  • Εμμήνου καταγγελίες
  • Πεπτικά προβλήματα
  • Ορθοπεδική καταγγελίες
  • Χαλάρωση
  • Κόπωση
  • Κ.λπ..


Η σημασία του μασάζ

  • Ο επιχειρηματικός κόσμος στον οποίο ζούμε μας υποχρεώνει να εκτελεί στην καλύτερη κάθε μέρα μας, η οποία οδηγεί σε στρες και σωματικών συμπτωμάτων.
  • Μασάζ μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο θέμα αυτό. Ένα χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εφαρμόσει εντατική θεραπεία για τον πόνο και το άγχος σημεία, τα οποία είναι απαραίτητη για ένα υγιές σώμα.
  • Το μασάζ είναι η πιο φυσική μέθοδο ή τεχνική για να κρατήσει το σώμα σας υγιές.
  • Η ζεστασιά που προκύπτουν από μασάζ προκαλεί αυξημένη κυκλοφορία του αίματος, η οποία μειώνει την ένταση του πόνου σημεία. Μειώνοντας τα σημεία πόνου μειώνει την ένταση των μυών, η οποία προκαλεί τη μείωση του στρες.

Ας παίξουμε με τα πόδια σας!

  • Οι άνθρωποι συχνά υποτιμούν τη λειτουργία των ποδιών τους. Σε Oriental πολιτισμό, τα πόδια θεωρούνται ως αντανάκλαση του σώματος. Σας ροές ενέργειας (μεσημβρινοί) ενεργοποιούνται ειδικά μέσω των ποδιών σας.
  • Όταν κάνετε μασάζ στα πόδια σας, είναι ζωτικής σημασίας τα μέρη του σώματός σας ενθάρρυνε να αρχίσουν αντίδραση, η οποία προκαλεί το σώμα σας και το μυαλό για να πάρει πίσω σε ισορροπία. Ως αποτέλεσμα, το άγχος και ο πόνος μπορεί να εξαφανιστεί από το σώμα σας.




Σημεία πίεσης

  • Τα σημαντικότερα σημεία σιάτσου (σημεία πίεσης) βρίσκεται κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης. Αν διεγερθεί αυτά τα σημεία, το σώμα σας αντιδρά με τη χαλάρωση.
  • Αν η ροή της ενέργειας στο σώμα σας είναι δεσμευμένα, γενική αντοχή του μπορεί να μειωθεί. Εάν ασκείται πίεση σε αυτά τα συγκεκριμένα σημεία, η ισορροπία αποκαθίσταται, η οποία προκαλεί την ενέργεια του σώματός σας για να πάρει πίσω σε ισορροπία.

Αρτηριακή πίεση-1. Τι είναι η αρτηριακή πίεση;






  • Είναι η πίεση που ασκείται από το αίμα στα τοιχώματα των αρτηριών, όταν η καρδιά συστέλλεται.
  • Εκφράζεται σε χιλιοστά του υδραργύρου (mmHg).
  • Κατά τη μέτρηση της πίεσης του αίματός σας έχουμε σημείωση 2 αριθμούς:
  • Πρώτος αριθμός είναι η συστολική πίεση ή με άλλα λόγια, η μέγιστη μετρούμενη πίεση όταν η καρδιά συστέλλεται
  • Δεύτερος αριθμός είναι η διαστολική πίεση ή με άλλα λόγια, η ελάχιστη μετρούμενη πίεση όταν η καρδιά χαλαρώνει
  • Για παράδειγμα: 135/85 μέσα συστολική πίεση (ή κατ 'ανώτατο όριο) των 135 mmHg και διαστολική πίεση (ή τουλάχιστον) των 85 mmHg.

  • Πίεση του αίματός σας μπορεί να μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με το χρόνο, την εποχή και ακόμη και την καθημερινή ρουτίνα. Μπορεί να αυξηθεί γρήγορα όταν κάνει σωματική άσκηση ή όταν έχουν μια συναισθηματική στιγμή. This is very normal. Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Σας συνιστούμε μία επίσκεψη γιατρών όταν έχετε μόνιμα αυξημένη αρτηριακή πίεση.

    2. Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα μετρητή πίεσης του αίματος;

    • Υπόταση ή μόνιμα χαμηλή αρτηριακή πίεση και υπέρταση ή μόνιμα υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στο σώμα σας. Για την ανίχνευση αυτών των προβλημάτων με τη χρήση ενός μετρητή πίεσης του αίματος μπορεί να βοηθήσει.
    • Προσωπική παρακολούθηση της πίεσης του αίματος σε καθημερινή βάση μπορεί να διευκολύνει την γιατρό σας για την παρακολούθηση όρους κατάσταση σας.

    3. Ποιος πρέπει να χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο της συσκευής;

    Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, συνιστάται ιδιαίτερα για τα άτομα άνω των 40, διότι έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για υπέρταση. Αυτοί που πρέπει να χρησιμοποιούν οι διαβητικοί ή τα άτομα με χαμηλή αρτηριακή πίεση.

    4. Πώς μπορώ να λάβει μια ανάγνωση της πίεσης του αίματος;

    Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι μέτρησης της αρτηριακής πίεσης? Καρπό και τα μοντέλα βραχίονα. Topcom έχει ένα ευρύ φάσμα της αρτηριακής πίεσης μόνιτορ, συμπεριλαμβανομένων δύο τύπους.

    Πέρνετε την ορθή ανάγνωση, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

    - Χαλαρής εφαρμογής ρούχα είναι σκόπιμο, ώστε το μανίκι μπορούν να τυλίγονται εύκολα

    - Όλα τα ρολόγια, κοσμήματα, κ.λπ., θα πρέπει να αφαιρούνται πριν από την προσάρτηση της μανσέτα

    - Βραχίονας Αριστερά συνιστάται η λήψη μετρήσεων για

    Τύπος καρπό:


    Όταν χρησιμοποιείτε Wrist Blood Pressure Monitor αποδίδουν την μανσέτα γύρω από τον καρπό σας με την παλάμη σας προς τα επάνω. Η μανσέτα πρέπει να τοποθετείται περίπου 1 εκατοστό από την παλάμη για να πάρετε μια ακριβή ανάγνωση.

    Τύπος Arm

    :

    Όταν χρησιμοποιείτε ένα βραχίονα Blood Pressure Monitor, τα επόμενα βήματα που πρέπει να ληφθούν για την εφαρμογή των μανσέτα σωστά γύρω από το βραχίονα. Τοποθετήστε το μανσέτα γύρω βραχίονα σας περίπου 1,5 εκατοστά πάνω από τον αγκώνα σας. Βεβαιωθείτε ότι το μεταλλικό δακτύλιο doesn't επαφή με το δέρμα σας και το σωλήνα του πληθωρισμού είναι στραμμένη προς τα επάνω!
    Πριν από τη λήψη ενδείξεων ανάπαυσης για πέντε λεπτά. Κάθισε σε ένα ήσυχο μέρος, κατά προτίμηση σε ένα γραφείο ή ένα τραπέζι, με το χέρι σας στηρίζεται σε μια σταθερή επιφάνεια. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το χέρι σου και να υποστηρίζεται ότι η μανσέτα γύρω από το χέρι / καρπό είναι στο ίδιο επίπεδο με την καρδιά σας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να υποστηρίξετε το χέρι σας με τα βιβλία ή ένα έλασης-up πετσέτα για να βεβαιωθείτε ότι είναι στο σωστό ύψος. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μια άνετη θέση και να εξασφαλίσει ότι ο βραχίονας είναι εντελώς χαλαρό και δεν τεταμένες.

    • Ξεκινήστε το μηχάνημα κρατήσει ακόμη και σιωπηλό, ενώ η ανάγνωση έχει ληφθεί. Μετακίνηση και να μιλάμε μπορεί να επηρεάσει την ανάγνωση, να αποφευχθεί να γέρνετε προς τα πίσω, ενώ οι μετρήσεις που λαμβάνονται να έχουν την πιο ακριβή ανάγνωση
    • Πάρτε δύο ή τρεις αναγνώσεις κάθε περίπου δύο λεπτών. I Εάν πάρετε δύο αναγνώσεις αγνοήσει την πρώτη και τη χρήση του δεύτερου, αν λάβει τρεις αναγνώσεις αγνοήσει την πρώτη και σε ένα μέσο όρο της δεύτερης και τρίτης
    • Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι όταν λαμβάνουν δύο ή τρεις αναγνώσεις το πρώτο είναι πάντοτε υψηλότερη και στη συνέχεια, οι μετρήσεις που γίνονται κάτω κάθε φορά που αυτά λαμβάνουν. Αν αυτή είναι η περίπτωση να συνεχίσετε τη λήψη ενδείξεων έως ότου το επίπεδο έξω και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το ως ανάγνωση σας.
    • Λεπτομέρειες για την ανάγνωση, είτε στη μνήμη της μηχανής ή του υπολογιστή ή στο χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι τηρούν ακριβή αρχεία είναι μερικοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό να γύρο τους αριθμούς επάνω ή κάτω, ή να ηχογραφήσετε μια μείωση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό μπορεί να επηρεάσουν την αγωγή σας και ως εκ τούτου μακροπρόθεσμος κίνδυνος σας από το εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή προσβολή. Επίσης καταγράφει οποιαδήποτε φάρμακα που έχετε λάβει και πότε, καθώς και κάθε άλλη πληροφορία, όπως αν έχετε μόλις φάει ή ασκούνται.

    5. Ορισμένοι όροι εξηγούντα

    Oscillometric μέθοδο μέτρησης

    Μέσω αρτηρία σας ροή του αίματος και αυτό ροή του αίματος έχει ένα συγκεκριμένο ρυθμό που προκαλούνται από τις συστολές της καρδιά.Αυτές οι συσπάσεις προκαλούν κραδασμούς στην αρτηρία και μπορούν να μετρηθούν, έτσι καθορισμό της αρτηριακής πίεσης άτομα.

    Όταν η αρτηρία είναι συμπιεσμένο, για παράδειγμα της πίεσης του αίματος Monitor, παλμούς δεν γίνεται αντιληπτή από τη συσκευή. Όταν η πίεση μειώνεται στο μανσέτα, από αργά την απελευθέρωση του αέρα, η αρτηρία αρχίζει να εκπέμπει τα παλμούς. Η πίεση στη συνέχεια μετράται από το BPM καθορίζει την μέγιστη πίεση του αίματος ή συστολική αρτηριακή πίεση.

    Αυτούς τους παλμούς μπορεί ακόμη να μετρηθεί κατά τη μείωση της πίεσης στο μανσέτα, μέχρι να εξαφανιστούν.Η πίεση που μετράται στο χαμηλότερο μορφή των δονήσεων ορίζει την ελάχιστη πίεση του αίματος ή διαστολική αρτηριακή μέθοδος μέτρησης της αρτηριακής πίεσης είναι η oscillometric μέθοδο. Είναι πολύ συχνά χρησιμοποιούνται σε αυτόματες συσκευές για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, λόγω της εξαιρετικής αξιοπιστίας της.

    Smart Sense Technology Smart Sense Τεχνολογία

    θα πρέπει πρώτα να φουσκώνουν μια κατάλληλη τιμή (μέχρι το σταθερό και κατάλληλο πλήρης), τότε ο αποπληθωρισμός συνεχώς χρησιμοποιώντας μια βαλβίδα αργή ταχύτητα. Ενώ αποπληθωρισμό των δονήσεων (αρτηριακή πίεση στο εσωτερικό της αρτηρίας) θα πρέπει να μετράται συνεχώς.

    Πλεονεκτήματα:

    Πολύ ακριβή λόγω των συνεχών μετρήσεων

    • Η αργή ταχύτητα βαλβίδα αποφεύγει noisy αποπληθωρισμός

    Όλα τα τρέχοντα μοντέλα TOPCOM χρήση αυτής της τεχνολογίας.

    Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας: WHO
    Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και Εθνικής Υψηλή πίεση αίματος Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει αναπτύξει ένα πρότυπο της αρτηριακής πίεσης, σύμφωνα με την οποία περιοχές χαμηλής και υψηλής πίεσης του αίματος κινδύνου προσδιορίζονται. Το πρότυπο αυτό, ωστόσο, είναι μια γενική κατευθυντήρια γραμμή ως άτομα, η αρτηριακή πίεση κυμαίνεται μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων, διάφορες ηλικιακές ομάδες, κλπ.

    Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

    HANDHELD MASSAGE APPLIANCES HANDHELD MASSAGER HHM-2100H


    New Topcom Massage Products

    NEW - NOW AVAILABLE - The Topcom Massage range is now extended with some new ultramodern and comfortable massage products. With the addition of the Thai Massager 2010H, the Shiatsu Massage Cushion 3001H, the Handheld Massager 2100H and the Cosy Wrap 500, Topcom aims to offer a complete assortment of comfortable/modern massage products that fulfill all the needs of the customers.








    • The Handheld massager 2100H offers both a soft - and invigorating percussion massage due to the variable massage intensity and Infrared heating function.
    • Trendy, compact mulfifunctional Handheld massager with 3 different massage nodes and removable handgrip .
    • 5 in 1
    • Infrared heating massage
    • pintpoint massage
    • Reflex massage
    • Variable massage intensity
    • Removable handgrip
    • 3 different massage nodes
    • Infrared Heating massage head
    • Pinpoint massage head
    • Reflex massage node
    • Lightweight handheld massager
    • Ergonomical shape
    • Easy to use
    • Extra long power cable
    • Self-fastening strap

    Το Handheld Massager HHM-2100H

    διατίθεται στο SATURN 1 Λεωφόρος Συγγρού και με δυνατότητα δοκιμής




    FULL BACK MASSAGE CUSHIONS THAI MASSAGE CUSHION TMC-2010H


    New Topcom Massage Products

    NEW - NOW AVAILABLE - The Topcom Massage range is now extended with some new ultramodern and comfortable massage products. With the addition of the Thai Massager 2010H, the Shiatsu Massage Cushion 3001H, the Handheld Massager 2100H and the Cosy Wrap 500, Topcom aims to offer a complete assortment of comfortable/modern massage products that fulfill all the needs of the customers.











    Thai Massage Cushion

    • Relax everywhere you go with the portable THAI massage cushion !
    • The THAI Massage Cushion offers you a real Thai massage experience.
    • With heating
    • 3 Stepping massage programs (full, low, upper)
    • Vibration (low/medium/high)
    • Fits most chairs
    • Light and easy portable
    • Demo-mode
    • Auto shut off time: 15 min
    • Easy to use controller

    Το κάθισμα THAI MASSAGE διατίθεται στο SATURN 1 Λεωφόρος Συγγρού και με δυνατότητα δοκιμής




    NECK & SPOT MASSAGE APPLIANCES COSY WRAP 500







    Cosy Neck & Shoulder Massager
    • The soft plush wrap provides a soothing and invigorating massage everywhere you go.
    • The Cosy Wrap, a comfortable neck & schoulder massager, can be used at home or when traveling.
    • Light and easy portable
    • Soft and comfortable cover material
    • Can be used on different areas of the body
    • Washable cover
    • 2 vibration motors

    Ετοιμοπαράδοτα στα πολυκαταστήματα

    MEDIA ΜΑΡΚΤ στο Μαρούσι

    Και στο SATURN 1 Λεωφόρος Συγγρού






    COLOR DISPLAY EDITION ORBIT






    COLOR DECT cordless telephone
    • GAP compatible
    • Expandable up to 5 handsets
    • Display Backlight
    • Full Graphic LCD display with 4096 colours
    • 5 display languages
    • Polyphonic ringtones
    • Phonebook for 250 names & numbers
    • Handsfree in handset
    • Caller ID/ CLIP (FSK/DTMF) (*)
    • SMS function (*)
    • Wall mountable
    • Battery standby time: 110 hours
    • Battery talk time: 11 hours
    • (*) only if the network supports this function