Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS στη Μαγούλα



Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS στη Μαγούλα επισκέφθηκαν σήμερα τα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών. Στα πλαίσια της ξενάγησης που είχε διαδραστικό χαρακτήρα, τα μέλη της Ένωσης είχαν την ευκαιρία εκτός του να περιηγηθούν στο υπερσύγχρονο κέντρο διοίκησης, να συνομιλήσουν με τα στελέχη της ΠΛΑΙΣΙΟ και να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την επένδυση.
Εν συνεχεία, έγινε παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εννιαμήνου του 2009 και ειδικότερα στην πορεία των πωλήσεων του ομίλου στο τρίτο τρίμηνο του 2009, που εμφανίζεται σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με το εννιάμηνο, αφού οι πωλήσεις υπολείπονται του περσινού τρίμηνου μόλις κατά 2,6%, ενώ στο δεύτερο τρίμηνο υπολείπονταν κατά 12,3% και το πρώτο κατά 14,5%. Την αντίθετη πορεία ακολούθησαν τα έξοδα του ομίλου, αφού το σύνολο των εξόδων, λαμβάνοντας υπόψη και τα χρηματοοικονομικά, στο τρίτο τρίμηνο μειώθηκε κατά 14,9%, στο δεύτερο τρίμηνο η αντίστοιχη μείωση διαμορφώθηκε στο 10,1% και στο πρώτο στο 0,8%.
Συνεπεία των παραπάνω ήταν η σημαντική αύξηση της κερδοφορίας του ομίλου (ΕΑΤ) κατά το τρίτο τρίμηνο του 2009, σε αντίθεση με τη μείωση της κερδοφορίας που παρατηρήθηκε στο πρώτο και δεύτερο τρίμηνο.
Περισσότερα..


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: