Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

NATIONAL GEOGRAPHIC Weather 265NE Gr - έκδοση 1.0.9


Η VIS ABEE, ως επίσημη αντιπρόσωπος των μετεωρολογικών σταθμών της National Geographics Society και μετά απο την μεγάλη αποδοχή που εχει αυτή η πρόσπάθειά της, αποφάσισε να δώσει ενα επιπκλέον βοήθημα σε ολους οσους θέλουν να ασχοληθούν με την μετεωρολογία σε ερασιτεχνικό επίπεδο και οχι μόνο.
Η βοήθεια αφορά τον δημοφιλή μετεωρολογικό σταθμό 265ΝΕ, για τον οποίο πλέον διατίθετε δωρεάν το λογισμικό Weather NE265, το οποίο και σας στέλνουμε.
Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα, διαθέτει Ελληνικό interface με ενα πλήθος παραμέτρων, οπου η σημαντικότερη ειναι η δημιουργία ενος μετεωρολογικού σταθμού στο internet, με πλήρως αυτοματοποιημένη την δυνατότητα ανεβάσματος των στοιχείων, σε χρονικά διαστήματα τα οποία ορίζονται απο τον χρήστη.
Βέβαια υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, οπως o προσδιορισμός του μετεωρολογικού σταθμού με χρήση συντεταγμένων στο Google Maps (αρχειο 1_12.jpg), η δυνατότητα αποστολής εικόνας της περιοχής εγκατάστασης του σταθμού, αλλά και η δυνατότητα δικτυακής χρήσης οχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και μέσω internet (αυτό θα ενσωματωθεί στο κυρίως πρόγραμμα σε επόμενη αναβάθμιση).
Το πρόγραμμα ειναι σε πλήρη λειτουργία, στην έκδοση 1.0.9 και συνεχώς αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες.
Ολες οι αναβαθμίσεις, παρέχονται δωρεάν, στους χρήστες του μετεωρολογικού σταθμού 265ΝΕ της National Geographics Society.

Η ανανεωμένη έκδοση φέρνει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες.

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ



buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: