Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ


VIS ABEE Ξεκίνησε συνεργασία με τα καταστήματα MULTIRAMA

· Η Multirama Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1996 και ήταν το πρώτο εξειδικευμένο Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής που παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά. Η εξέλιξη της εταιρίας συμπορεύτηκε με την ανάπτυξη και τις εξελίξεις στις αγορές της Πληροφορικής και της Υψηλής Τεχνολογίας με στόχο την πλήρη κάλυψη του πελάτη σε προϊόντα πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας.

· To 2000 η Multirama εισάγεται στο Χ.Α.Α.

· Το 2001 η Multirama δημιούργησε μονάδα παραγωγής Own label προϊόντων: Multirama PC, Built – To – Order PC & Multirama Notebook. Επίσης, ανέπτυξε τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης με δυνατότητα επισκευής προϊόντων και παροχής τεχνικών υπηρεσιών τόσο στα καταστήματά της όσο και στο χώρο των πελατών της.

· 2005 : η εταιρία εισέρχεται στην αγορά της Βουλγαρίας

· 2006: ταχεία ανάπτυξη του δικτύου. Εγκαίνια καταστήματος στο ΤheMall συνολικού εμβαδού άνω των 1500τμ.

· Περαιτέρω εξέλιξη στην παροχή υπηρεσιών service και αναβάθμισης με την ονομασία Support Plus, που περιλαμβάνουν διάγνωση και αντιμετώπιση ιών, εγκατάσταση antivirus προγραμμάτων και καθαρισμό από ιούς, Υπηρεσία Computer Repair και μία σειρά άλλων υπηρεσιών όπως: Εγκατάσταση Modem, Ρυθμίσεις Internet & E-Mail, Εγκατάσταση Λειτουργικού MS Windows / Προγραμμάτων, Δημιουργία Αντίγραφων Ασφαλείας, Μεταφορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή κλπ.

· 2007: Ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα με νέο λογότυπο, διεύρυνση δικτύου με νέα καταστήματα άνω των 1000τμ και νέα διαφημιστική καμπάνια με πρεσβευτή το Χρήστο Φερεντίνο. Εγκαίνια καταστήματος Πειραιά που περιλαμβάνει και το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο για τους υπαλλήλους της Multirama.

· 2008: Από την αρχή της ίδρυσής της έως σήμερα, η εταιρία Multirama αναπτύχθηκε ραγδαία δημιουργώντας μία σειρά Ιδιόκτητων και Franchise καταστημάτων. Το Δίκτυο καταστημάτων της Multirama αριθμεί σήμερα 77, ενώ νέα καταστήματα προσθέτονται συνεχώς στο Δίκτυο.

· 2008: νέα εταιρική ιστοσελίδα με online κατάστημα τεχνολογίας.

· 2008: Η Multirama ενδυναμώνει την παρουσία της στην Βουλγαρία με ένα επιπλέον κατάστημα (σύνολο 3) στα πρότυπα της νέας εταιρικής ταυτότητας.


buzz it!