Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Η εταιρία Viselectronics , κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του ελληνικού προγράμματοςΗ εταιρία Viselectronics , κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του ελληνικού προγράμματος Weather 265NE για τους μετεωρολογικούς σταθμούς National Geographic.

Η ανανεωμένη έκδοση φέρνει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες.

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώΓια τους ιδιοκτήτες των σταθμών που φιλοξενούνται στο Meteoclub.gr και ήδη έχουν κάποιο άλλο πρόγραμμα για μετεωρολογικό σταθμό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα δημιουργώντας έναν φάκελο "test" μέσω κάποιο Ftp προγράμματος.

Για να καθορίσετε εναν φάκελο , ανοίξτε το πρόγραμμα "Weather 265NE GR" , πατήστε "Αρχείο - Ρυθμίσεις προγράμματος , και μετά στο Tab Αποστολή Ftp - Κατάλογος στον Server)

Τα υπόλοιπα στοιχεία για την λειτουργία του προγράμματος , ισχύουν τα ίδια οπου χρησιμοποιείτε στα άλλα μετ.προγράμματα.

***Σημαντικό***

Μην εκτελείτε το πρόγραμμα Weather 265NE Gr παράλληλα με κάποιο άλλο μετεωρολογικό πρόγραμμα. Η ταυτόχρονη λειτουργία μπορεί να προκαλέσει καταγραφή ακραίων τιμών στα αρχεία καταγραφής των δεδομένων του σταθμού.

buzz it!


Δεν υπάρχουν σχόλια: