Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Τα νέα του e-shop

To e-shop.gr για δεύτερη συνεχή χρονιά "Ηλεκτρονικό Κατάστημα της χρονιάς" και "Market Pioneer" στα Tech Awards 2009





Το e-shop.gr εκλέχτηκε για Δεύτερη συνεχή χρονιά "Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Χρονιάς" και "Market Pioneer" από τον ανεξάρτητο θεσμό των Tech Excellence Awards που διοργανώνουν τα περιοδικά τεχνολογίας PC Magazine και Τ3. Μέσω της ειδικής σελίδας του διαγωνισμού www.techawards.gr 4000 ψηφοφόροι σε 2 μήνες ψηφοφορίας ανέδειξαν τα κορυφαία προϊόντα και καταστήματα της χρονιάς, φέρνοντας το e-shop.gr ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών.

Το e-shop.gr κέρδισε τον τίτλο του "Καλύτερου Ηλεκτρονικού Καταστήματος της χρονιάς" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα στην ποιότητα των υπηρεσιών του και στην εμπιστοσύνη στα μάτια των καταναλωτών.

Παράλληλα, το e-shop.gr απέσπασε τον τίτλο του "Market Pioneer" για την πρωτοποριακή ιδέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν που καινοτόμα εισήγαγε στην αγορά το 1998. 11 χρόνια μετά, το κατάστημα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών σε είδη τεχνολογίας αφού συνεχίζει να προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές. Με 4000 παραγγελίες ημερησίως και πάνω από 500.000 ευχαριστημένους πελάτες, το success story των 3 φίλων που δημιούργησαν το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα επαληθεύεται καθημερινά.


buzz it!


Δεν υπάρχουν σχόλια: