Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Jo Van Gorp έγινε διευθύνων σύμβουλος της TOPCOM

Jo Van Gorp, το πρώην αφεντικό της Telenet και DNS.be, ενώνει τώρα ο κατασκευαστής προϊόντων επικοινωνίας TOPCOM.




Το επόμενο βήμα στην καριέρα του Jo Van Gorp - μετά από μια αποστολή στον Βόρειο Πόλο στην εταιρεία των Dixie - TOPCOM ονομάζεται. Είναι ένας Βέλγος κατασκευαστής προϊόντων επικοινωνίας, την υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα των παιδιών. Jo Van Gorp θα είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θα είναι υπεύθυνος για «περαιτέρω εξορθολογισμό των επιχειρήσεων και να διερευνήσουν νέες αγορές."



Van Gorp, δικηγόρος στο επάγγελμα, ήταν μέχρι πρόσφατα ακόμη ενδιάμεση διευθυντής στην ονόματα τομέα διαχειριστής DNS.be, μετά την αποχώρηση του Marc Van Wesemael. Πριν από αυτό, Van Gorp εργάστηκε για 5 έτη σε Telenet, όπου προσλήφθηκε τον Απρίλιο του 2004 ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός σύμβουλος. Στις αρχές του 2007, διορίστηκε επικεφαλής του οικιστικού αγοράς. Τους τελευταίους μήνες που δαπανάται σε Telenet, ασχολήθηκε με τα στρατηγικά θέματα, όπως αυτό της άδειας 3G.



Πριν την ένταξή του Telenet, Van Gorp ήταν κάτι λιγότερο από 6 χρόνια στο επίπεδο 3 Communications CEO. Ξεκίνησε την καριέρα του στην BT Global Services και η Verizon Business.

Δεν υπάρχουν σχόλια: