Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Καρδιάς Τι είναι ένα HBM;

Μια οθόνη καρδιακός ρυθμός είναι μια συσκευή που μετρά τον αριθμό των καρδιακών παλμών ανά λεπτό. Αυτό είναι μια ένδειξη του επιπέδου της αλιευτικής προσπάθειας. Ένας αθλητής μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσει το πρόγραμμα κατάρτισης του / της για να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα κατάρτισης.

Wat είναι ένα κωδικοποιημένο σήμα;

Εάν η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας χρησιμοποιεί ένα κωδικοποιημένο σήμα, η μονάδα χειρός (δέκτης) μόνο ανταποκρίνεται στο σήμα από τις συνδεδεμένες ιμάντα στήθος και ως εκ τούτου παραμένει ελεύθερο από παρεμβολές. Αυτό είναι σκόπιμο για την εκπαίδευση σε μια ομάδα όταν περισσότερα πρόσωπα χρήση συστημάτων παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας.


Πώς μια οθόνη του καρδιακού ρυθμού δεν έργο ιμάντα στο στήθος (ρολόι αισθητήρα Topcom);

Η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια με έναν δέκτη και λουράκι στο στήθος.Η επαφή με το δέρμα επιτυγχάνεται με αγγίζοντας τα δάχτυλά σας για να τον αισθητήρα της χειρός. Ως αποτέλεσμα, το ηλεκτρικό πεδίο μετράται και εμφανίζεται στην οθόνη.

Λειτουργία και συντήρηση:

Για καλή μέτρηση του σήματος, ο ιμάντας στο στήθος πρέπει να υγρός επαφή με το δέρμα. Νερό με διαλυμένα άλατα (ιδρώτα) είναι ένας καλός αγωγός. Καθαρίστε τα αισθητήρες του ιμάντα στο στήθος σας με νερό της βρύσης μετά τη χρήση.

Δοκιμή εαυτό


Για να διαπιστώσετε αν ένα καρδιακό ρυθμό σε ένα ορισμένο επίπεδο προσπάθεια είναι υψηλή ή χαμηλή, μπορείτε να πάρετε μια δοκιμή σε ένα εργαστήριο αθλήματα όπου η προσπάθεια αυξάνεται σταδιακά στο μέγιστο.Μια άλλη επιλογή είναι να στηρίξει την κατάρτιση σας για σας ξεχωριστά καθορίζεται μέγιστο καρδιακό ρυθμό (max HF).

Τρόπος υπολογισμού του ανώτατου συντελεστή καρδιά σας (max HF):

Ένας απλός τρόπος για να καθοριστεί ανώτατο ποσοστό καρδιά σας είναι να αφαιρέσετε την ηλικία σας από 220.Το αποτέλεσμα είναι μέγιστο ρυθμό της καρδιάς σας 220 ηλικία (πιθανή παραλλαγή: 10 παλμούς ανά λεπτό).

Μια ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος για να καθοριστεί ανώτατο ποσοστό καρδιά σας είναι να το μέτρο κατά τη διάρκεια σύντομης δοκιμής σε γιατρούς γραφείο σας ή κατά τη διάρκεια της κατάρτισης

Πώς να καθορίσει καρδιακή συχνότητα σας (υπόλοιπο HF):

Ο ευκολότερος τρόπος για να καθοριστεί καρδιακή συχνότητα σας είναι να μετρήσει το σφυγμό σας αμέσως μετά την επαναφορά, ενώ είστε ακόμα στο κρεβάτι. Ανάπαυσης σφυγμός σας είναι επίσης ένα σημαντικό δείκτη του κατά πόσο έχετε ανακάμψει πλήρως από την τελευταία συνεδρία κατάρτισης σας ή είστε ξεκούραστοι.


Καρδιά ζώνες ποσοστό

Υπάρχουν τέσσερις σταθερές ζώνες που μπορεί να υπολογίζεται ως ποσοστό του μέγιστου ποσοστού της καρδιάς σας.Παρακολουθεί καρδιά σας ρυθμό σας επιτρέπει να κυκλοφορεί με πλήρη ασφάλεια στη σωστή ζώνη, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της κατάρτισης.

Χαμηλής έντασης (50-60% της μέγιστης σας καρδιακού ρυθμού)

Η ζώνη αυτή προορίζεται για την ανάκτηση μετά από μια επίπονη διαγωνισμού ή για την κατάρτιση για τη βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων σας.Είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που είναι μόλις ξεκινήσατε με την σωματική άσκηση και θέλουν να δημιουργήσουν την κατάστασή του

Χαμηλής έως μέσης έντασης (60-70% της μέγιστης σας καρδιακού ρυθμού)

Αυτή η περιοχή είναι ιδανική για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, και συνιστάται για τους ανθρώπους που θέλουν να μειώσουν το βάρος τους ή να διατηρήσουν το επίπεδο το βάρος τους. Η ένταση είναι αρκετά υψηλό ώστε να αναπτύξουν σώμα σας δεν αισθάνεται αφόρητη. Μερικά παραδείγματα είναι τζόκινγκ, αερόμπικ, και η ποδηλασία.


Μεσαία ένταση (70-85% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας σας)

Κατάρτιση στη ζώνη αυτή αναπτύσσει καρδιά σας και το αναπνευστικό σύστημα, η ικανότητα των πνευμόνων, καθώς και γενική αντοχή.Βελτιώνει την αερόβια ικανότητα σας, η οποία είναι η ικανότητα του σώματός σας για τη μεταφορά οξυγόνου στους μύες σας και να παρασύρει μεταβολικά προϊόντα.Μερικά παραδείγματα είναι το τρέξιμο, το τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, αερόμπικ και (βελτίωση της κατάστασης).

Υψηλής έντασης (85-100% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας σας)

Η σωματική άσκηση στη ζώνη αυτή μετατρέπεται γρήγορα σε αναερόβιες συνθήκες, πράγμα που σημαίνει ότι το αίμα έφυγε από την καρδιά σας δεν μπορεί πλέον μεταφορών αρκετό οξυγόνο στους μυς σας. Αυτό προκαλεί το σχηματισμό του γαλακτικού οξέος στους μυς, τα οποία μπορεί να οδηγήσει σε κράμπες. Κατάρτιση σε αυτό το επίπεδο έντασης προκαλεί καταπονημένοι μύες, δυσκολία στην αναπνοή, και εξάντληση.Το επίπεδο αυτό, συνιστάται μόνο σε εκπαιδευμένο αθλητές για σύντομα χρονικά διαστήματα, μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ως συμπλήρωμα της κατάρτισης σε χαμηλότερα επίπεδα ένταση.Ο στόχος της εκπαίδευσης στο επίπεδο αυτό είναι να μπορέσουν οι αθλητές να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε υψηλά επίπεδα προσπάθεια.

Karvonens τύπος για τον υπολογισμό των ζωνών καρδιά σας ρυθμό:

Karvonens τύπος για τον υπολογισμό των ζωνών καρδιά σας ρυθμό: Karvonens τύπος είναι ένας άλλος τρόπος για τον υπολογισμό των ζωνών καρδιά σας ρυθμό.Βασίζεται σε μέγιστο ρυθμό της καρδιάς σας, η οποία καλείται επίσης η καρδιακή συχνότητα (max HF).

Karvonens formula: Training HF = percentage ? Karvonens τύπο: Κατάρτιση HF = ποσοστό; (HF max HF rest) + HF rest (HF max υπόλοιπο HF) + HF υπόλοιπο

Ένα απλό παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να τρένο στο 70%, και έχετε έναν μέγιστο HF των 182 και ένα λεπτό HF των 50.

Ο τύπος που δίνει το ακόλουθο αποτέλεσμα:

Training HF = 0.7 ? Κατάρτιση HF = 0.7; (182 50) + 50 = 142 beats per minute (182 50) + 50 = 142 παλμούς ανά λεπτό

Πιθανά μεταβολή του καρδιακού ρυθμού

Ως αποτέλεσμα των παραγόντων που αναφέρονται παρακάτω, το ρυθμό της καρδιάς σας μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ υψηλότερη ή χαμηλότερη από το κανονικό (μια παραλλαγή του 10 παλμούς ανά λεπτό δεν είναι ασυνήθιστο). πρέπει να αναγνωρίσει αυτές τις διαφοροποιήσεις και διερμηνέων και αυτό.


  • Βιορυθμός: είστε καρδιακός ρυθμός είναι υψηλότερο το πρωί παρά το βράδυ.
  • Θερμοκρασία: καρδιακός ρυθμός σας αυξάνει σημαντικά σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.
  • Υγρασία: παλμών της καρδιάς σας αυξάνει σημαντικά με υψηλή σχετική υγρασία.
  • Επίπεδο κλιματισμού: νεοεισερχόμενων στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση έχουν υψηλότερα ποσοστά καρδιά σε χαμηλότερα επίπεδα προσπάθεια.
  • Υψόμετρο: λιγότερο οξυγόνο είναι διαθέσιμη σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο (1500 μέτρα και πάνω), ώστε η καρδιά σας πρέπει να κτυπήσει πιο γρήγορα να αυξηθεί το ποσοστό της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα σας.
  • Διατροφική κατάσταση: αυξήσεις καρδιά σας ρυθμό όταν αποθεματικά γλυκογόνου σας εξαντληθεί και όταν γίνεστε αφυδάτωση.Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να τρώτε και να πίνετε αρκετά κατά τη διάρκεια της άσκησης.
  • Ασθένεια: καρδιακός ρυθμός σας συνήθως αυξήσεις για την αντιμετώπιση ασθενειών.
  • Φαρμακευτική αγωγή: ρωτήστε το γιατρό σας αν έχετε να ληφθεί αυτό υπόψη.
  • Άγχος: καρδιακός ρυθμός σας αυξάνει σημαντικά όταν βρίσκονται υπό πίεση.

buzz it!
Δεν υπάρχουν σχόλια: